Boek-6x6-dieet-hardcover

Boek 6×6 dieet: in 3 fases naar een gezonde leefstijl

Door Alie Lourens & Wilma Bouwman

Een compleet handboek, inclusief tips en tricks om je door moeilijke momenten heen te helpen.

Bestel voor 36,96 Inkijkexemplaar

Gratis verzending!

Lees hier wat nieuwsbronnen en andere media over het 6×6 dieet geschreven hebben:

Reacties

”Het 6×6 dieet is succesvol gebleken om mee af te vallen en je gezondheid te verbeteren, ook als je diabetes hebt. Daarom is het fijn dat er nu een boek is verschenen waardoor het volhouden nog gemakkelijker wordt.”

Ben je te zwaar? Heb je weinig energie? Wil je minder diabetesmedicatie gebruiken? Lukt het niet om blijvend af te vallen? Grote kans dat er bij jou sprake is van insulineresistentie. Ga dan met het 6×6 dieet® aan de slag! 

Het 6×6 dieet is heel anders dan andere diëten. Door 6 keer per dag 6 gram koolhydraten te nemen, ‘reset’ je je stofwisseling, waardoor waardoor de insulineresistentie afneemt en je gemakkelijker afvalt. In drie fases werk je toe naar een nieuwe leefstijl. Je eet koolhydraatarm, maar van producten met meer vet en eiwit mag je wel lekker veel nemen.

Je boodschappen haal je gewoon in de supermarkt. Je hebt veel keus, het is niet duur en het dieet is goed vol te houden. 

Dit boek is vanuit de praktijk geschreven. De auteurs geven niet alleen uitleg over wat het 6×6 dieet inhoudt, maar hebben ook veel aandacht voor hoe jij het dieet in jouw situatie kunt inpassen. Ze geven talloze bereidingstips en recepten voor alle maaltijden en tussendoortjes. Inclusief kruidenmixen, sausjes en 50 uitgewerkte groentesoorten. De recepten bevatten allemaal 6 gram koolhydraten en zijn gemakkelijk en snel te maken, zelfs als je weinig kookervaring hebt. Genoeg ideeën en inspiratie, ook als je al koolhydraatarm eet of gewoon eens wat anders wilt gaan koken. 

Bestellen

Reacties

”Dit handboek is zeker iets om je aan vast te houden als je aan de slag wilt gaan om je levenswijze te veranderen. Voor in het boek staat een inhoudsopgave waarin je lekker vlot iets op kunt zoeken over de te nemen stappen en de verschillende fases om met behulp van koolhydraatbeperkte recepten het beoogde resultaat te bereiken.”

Auteurs

Alie Lourens & Wilma Bouwman

Alie Lourens en WIlma Bouwman hebben een eigen diëtistenpraktijk Dieetzorg Friesland en zijn de grondleggers van het 6×6 dieet. Na honderden positieve ervaringen is er wetenschappelijk onderzoek gedaan dat aantoont dat het 6×6 dieet zeer effectief is. Alie en Wilma willen iedereen de kans geven dit zelf te ervaren.

COLOFON

Titel: 6×6 dieet

Ondertitel: In 3 fases naar een gezonde leefstijl

ISBN: 978 90 9035 679 2

Auteurs: Wilma Bouwman en Alie Lourens

Uitgever: 6×6 dieet V.O.F.

Uitgave: 1e druk

NUR: 443 Dieetboeken, 246 kookboeken; 860 gezondheid algemeen

BISAC: HEA006000 HEALTH&FITNESS / Diet & Nutrition / Diets

Fotografie: Hannah Lourens

Vormgeving en omslag: Gerdien Beernink

Tekstcorrectie: Rien Wisse

Drukwerk: Het Boekenschap

Website: www.6x6dieet.nl

Uitvoering: Hardcover

Aantal pagina’s: 320

Formaat: 170 x 240 mm